Nyhedsbrev, Sommerhusforeningen Navet – juni 2023

Med udmeldingen om, at årets Skt.Hansbål er aflyst, forsvandt muligheden for der at få sagt god sommer til de mange sommerhusejere, der plejer at støtte op om denne tradition.

 I stedet bliver det et kort nyhedsbrev, bl.a. for at indskærpe nødvendigheden af, at vi med vores tætbeliggende sommerhuse er overordentlig forsigtige med brugen af åben ild i denne usædvanlige tørkeperiode.

 Med dette vil bestyrelsen også byde velkommen til nye beboere på Navet, og minde både nye som gamle om, at man før man giver sig i kast med at udvide terrasser, bygge til eller lignende, bør tjekke hvilke begrænsninger såvel vores lejekontrakter som lokalplan 87 omfatter de lejede sokkelgrunde med. Samt fastslå at ift. alle byggeforhold er det Aalborg Kommune, der som myndighed skal søges.

 Det er vores fornemmelse, at der er nogle af sommerhusene, der i år står foran at blive overdraget fra forældre til børn – enten som arv eller som gave. Husk i denne forbindelse at henvende jer til Samejet via Sommerhusforeningens bestyrelse, således at der bliver udfærdiget et tillæg til den originale lejekontrakt (en allonge), så snart overdragelsen juridisk kan dokumenteres enten via f.eks. en skifteretsattest eller et juridisk gyldigt gavebrev. Først når denne allonge er underskrevet af Samejet, står man som ejer!

Tilbage er kun at ønske jer alle fortsat god sommer på Navet.

Bestyrelsen/Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *